Naslovna Рукомет 11. меморијални турнир „Сећање на Душана“

11. меморијални турнир „Сећање на Душана“

1330
0
PODELI
Меморијални турнир

Спортско пословни центар „Пинки“ у Земуну, у суботу  30. априла 2016. године биће у знаку рукомета!  У организацији омладинског рукометног клуба „Земун“,  једанаести  пут одржаће се „Меморијални турнир  Душан Јајчанин“, у знак сећања на преминулог младог рукометаша. Сваке године, породица, бивши саиграчи и љубитељи рукомета окупе се на овој манифестацији у знак сећања на Душана.

На турниру учествују дечаци узраста 1998. годиште и млађи. У првој полуфиналној утакмици од  14,50 састају се МРК Црвена звезда – ОРК „Земун“, а у другоj од 15,40 РК „Партизан“ – РК „Раковица“.  Дуел за треће место  на програму је у 16,40 сати, а финале од 17,30 часова.

Победнику турнира припашће прелазни пехар, а осталим учесницима пригодни поклони у виду пехара, лопти, мајица и захвалница. Организатори турнира велику захвалност дугују Рукометном савезу Србије и  Београда, Заједници судија и контролора  Београда,  Кока коли, фирми „Свит Колина“ Д. О. О из Београда,  Факултету за спорт „Унион“,  фирмама „Био зрнце“ Д. О. О Ужице и „Ко се пита“  Д. О.О. Београд, без  чије помоћи овај турнир не би био успешно организован.

Одговори

Буди први који ће оставити коментар!

Обавести ме о
avatar
wpDiscuz