Рукометаши Црвене звезде Грундфос добили су велико појачање у борби за плеј-оф АРКУС лиге. После 11 година поново у свом, црвено-белом дресу и на Маракани – Драшко Ненадић!

Драшко (31, 203цм) је наставио стопама оца Велибора и брата Петра, од 2007. до 2010. године наступао за Црвену звезду, био члан екипе која је освојила последњу титулу за клуб, играо у Лиги шампиона, а затим започео богату инострану каријеру.

Гранољерс, Гвадалахара, Фленсбург са којим је освојио Лигу шампиона 2014. године, Хамбург, Фуксе Берлин, Бјерингбро-Силкеборг, Цеље, поново Гранољерс и Кобург до повратка у Црвену звезду. Три европска шампиона и два освајача ЕХФ Купа.

– Неочекивано брзо, али сам срећан, наравно, да сам се вратио кући, да сам се вратио у Звезду после 11 година. Желим да допринесем својим знањем и искуством Звезди, да заједно остваримо постављене циљеве.

Ненадић игра на позицији левог бека и повремени је репрезентативац Србије. Наступао је за Србију на ЕП 2014 у Данској и СП 2019 у Данској и Немачкој. Право наступа за повратнички деби има већ сутра у Каћу, на гостовању Југовићу.

– У Каћу је јако битна утакмица за нас, тежак терен, Југовић има велику традицију, знамо шта нас чека у „Храму“. Ми смо мало ослабљени изостанком пар играча, али на нама је дамо максимум, пружимо што је до нас, како бисмо два бода донели из Каћа.

Добро дошао, Драшко!