РК Црвена звезда Грундфос остварио је прву сарадњу у оквиру пројекта промоције рукомета у београдским школама, који за циљ има да најмлађима приближи чари рукомета, омасови спорт и приволи што већи број њих у црвено-белу школу.

На отвореном терену ОШ „Карађорђе“ на Аутокоманди, која је дала велики број спортиста Црвеној звезди, РК Црвена звезда Грундфос одржаће кроз анимацију показне тренинге основцима школе која је основана 1905.године.

Задовољство нам је што ћемо сарађивати са Црвеном звездом. Надамо се да ће идеја и стручни рад допринети омасовљењу рукомета као спорта, а ми као школа стојимо на располагању, истакао је директор ОШ „Карађорђе“, Обрад Дракулић.

Испред клуба сарадњу са директором ОШ „Карађорђе“ Обрадом Дракулићем договорили су тренер млађих категорија Никола Јоцић и координатор млађих категорија Марко Лазић, који се захвалио директору на брзом и успешном договору.

Задовољни смо постигнутом сарадњом, захваљујем се овом приликом директору Дракулићу на издвојеном времену и брзом договору. Ово је почетак презентације рукомета нашег клуба по школама.