РК Црвена звезда Грундфос након структурног и организационог наставио је са формирањем играчког кадра за наредну сезону. Осморица играча црвено-белих продужила је уговор са клубом.

Корак по корак, као што су и на конференцији за медије најавили генерални директор Ненад Перуничић и председник Управног одбора, Драган Шкрбић. Након договора о продужетку са сарадње са тренером Ратком Ђурковићем и успостављањем структуре клуба, логичним следом уследио је и корак који се тиче формирања екипе.

Постигнут је договор са осморицом играча којима је истицао уговор а у сезони за нама су понели највећи терет и заслужили поверење.

Иван Хорват, који је нажалост највећи део сезоне пропустио због повреда, Мирко Ђуровић, Марко Кнежевић, затим Виктор Матичић, голман Димитрије Јелић, Ђорђе Мајес и Милош Благојевић су продужили уговоре на две године, док је Сава Радовановић (2004), који је дебитовао за први тим у пролећном делу сезоне, ставио параф на трогодишњи уговор.

Активне уговоре имају голман Јанко Гемаљевић, пивот Немања Вучићевић, лево крило Урош Симић и леви/средњи бек Михаило Шљукић, чиме је сачувана и направљена база екипе за наредну сезону. Очекује се потпис са још неколицином појединаца из сопствене школе.

Клуб ће наредних дана благовремено обавестити јавност о новим именима у екипи Ратка Ђурковића.