Генерални спонзор РК Црвена звезда и у наредној сезони биће Грундфос. Посетом погона и компанији Грундфос у Инђији уговор су потписали директор фабрике „Грундфос Србија“ Вељко Тодоровић и председник Управног одбора РК Црвена звезда, Драган Шкрбић.

Црвено-бели су искористили слободан дан да посете фабрику компаније Грундфос и упознају се детаљније са радом партнера. Делегација Црвене звезде коју су предводили генерални директор Ненад Перуничић, председник УО Драган Шкрбић и ћланови УО, заједно са стручним штабом и првим тимом обишла је погон за производњу, производну халу, а затим је уследила презентација производа и система вредности који се заснива на одрживом развоју као главном циљу компаније.

Након обиласка фабрике и упознавања са компанијом уследило је потписивање уговора. Вељко Тодоровић и председник УО РК Црвена звезда Грундфос Драган Шкрбић су потписали продужење уговора.

Обе стране су задовољне што су потврдили и представници. Драган Шкрбић није крио задовољство продужењем уговора.

– Изузетно смо задовољни продужењем уговора са Грундфосом, који је наш генерални и називни спонзор. Драго нам је што је Грундфос као глобални и светски лидер у свом пољу већ другу сезону са нама. Трудићемо се и убудуће да оправдамо очекивања.

Задовољан наставком сарадње је и директор фабрике „Грундфос Србија“, Вељко Тодоровић.

– Дефинитивно смо задовољни чим смо кренули у другу годину уговора са Црвеном звездом. У првој години смо се упознавали, очекивања су испуњена и радујемо се наставку сарадње. Драго нам је да имамо велики рукометни клуб, велике рукометне легенде као што су Драган Шкрбић и Ненад Перуничић и да се наставља са развојем рукомета у Србији, ми смо ту да то на одређени начин и подржимо.

Тренер Црвена звезде, Ратко Ђурковић изразио је задовољство испред тима.

– Мени као тренеру значи да имамо стабилног спонзора и да можемо да рачунамо на тај мир, што се тиће функционисања екипе. Не само што се тиче плата, већ и у смислу годишњих активности, припрема. Ово је леп дан. Драго ми је да се велика компанија као Грундфос определила за Црвену звезду. На нама је да то поверење оправдамо и да покушамо да остваримо оне циљеве које смо зацртали на почетку сезоне.

Утакмицу првог кола АРКУС лиге у новој сезони црвено-бели ће одиграти 21.септембра у „Шумицама“ против Динама из Панчева.