РК Црвена звезда Грундфос почетак нове школске године искористио је за сарадњу са још једном основном школом у престоници.

Испред клуба је координатор млађих категорија Марко Лазић договорио сарадњу са директором ОШ „Светозар Марковић“ са општине Врачар, госпође Иваном Оролицки.

Директор школе која је основана 1950.године, а од 1956. налази се на постојећој локацији, Ивана Оролицки изразила је задовољство поводом сарадње са Црвеном звездом.

– Драго нам је да имамо прилику да промовишемо што више спортских активности, посебно тимске спортове који подстичу развој сарадње, фер плеја и физичког и менталног здравља деце. Посебно нам је драго што смо се договорили са овако великим клубом, са дугом традицијом, као што је Црвена звезда, да дође у нашу школу и привуче сто већи број деце за рукомет.

Надовезао се и координатор млађих селекција Црвене звезде поводом актуелне и будућих сарадњи.

Имамо жељу да наставимо истим темпом у новој школској години. На обострано задовољство договорили смо сарадњу са ОШ „Светозар Марковић“, у којој ће се радити анимације за дечаке од И до ВИ разреда. Захваљујем се директору школе, госпођи Ивани Оролицки на гостопримству и жељи да заједно анимирамо децу да се определе баш за овај наш диван спорт. Недавно смо договорили сарадњу и са ОШ“ Веселин Маслеша“, где ћемо започети са анимацијама од понедељка.